Words before pictures…

Video grijpt in onze maatschappij razendsnel om zich heen. Op social media en de in de business-to-business communicatie is het medium zelfs niet meer weg te denken. Bedrijven kunnen met video hun producten op adequate en verantwoorde wijze presenteren. Bovendien is video een zeer doordringend medium, met een hoog rendement.

Toch zien nog steeds veel bedrijven af van het gebruik van video in hun communicatie-mix. Vaak is de prijs daarvan de oorzaak. Wat dat betreft valt er verheugend nieuws te melden. Sinds kort is er een bedrijf op de markt dat video-reportages van hoge kwaliteit maakt, voor een betaalbare prijs.

Fucking Fresh Footage (FFF) gaat uit van de filosofie dat audiovisuele media en middelen voor elk bedrijf beschikbaar dienen te zijn. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken op audiovisueel gebied weet FFF de voordelen van video maar ook fotografie optimaal uit te buiten. De prijs blijft – het klinkt paradoxaal – aantrekkelijk.

Achter Fucking Fresh footage gaat cameraman, regisseur, producer en fotograaf Hector Nieman schuil. Gespot als jong talent werkte hij niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland (Suriname, Kroatië, Tsjechië, Frankrijk, België, Spanje en Duitsland). Op deze website geen lijst met namen van opdrachtgevers omdat Hector niet aan ver plassen doet. Creativiteit en geld hebben namelijk vaak niets met elkaar te maken.