Wie zit er achter FFF?

Op 4-jarige leeftijd was ik al ge├»nteresseerd in fotografie en video. De magie om het licht te vangen in een foto was toen al inspirerend. Met een Rollei 35 ontdekte ik de werking van het diafragma. Ik begreep ook vrij snel dat een zoomlens vaak overbodig is omdat je ook naar je onderwerp toe kan lopen. Zoomen doe je met je voeten. 

Hoe je dingen in beeld brengt op video gebied is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader is regisseur/producer voor de NOS. Ik ging vaak met hem mee naar grote evenementen en had al vrij jong in de gaten dat je niet in een persvak moet gaan staan maar ervoor. Dan heb je altijd het beste shot en daar gaat het uiteindelijk om.

Naast video en fotografie hou ik me ook vrijwillig bezig om Lichte Elektrische Voertuigen zoals de e-step in Nederland te legaliseren. Overal ter wereld rijden ze al rond maar in Nederland zijn ze nog steeds verboden. Volgens het AD was ik de jongste lobbyist van Nederland. Ik begon er op mijn 13e mee, inmiddels ben ik 18.

Inmiddels ben ik vele gesprekken verder met Tweede Kamerleden, ministers en heb ik talloze interviews gegeven voor landelijke, lokale televisie en schrijvende media.

Ik weet als geen ander dat een camera voor je neus intimiderend kan zijn en zeker als daarachter ook nog een verslaggever staat die een goede quote voor zijn verhaal wil. Omdat ik voor en achter de camera sta kan ik mensen ook goed begeleiden met het goed verwoorden van hun standpunt. Mediatraining kan je bij ons van de begroting afhalen.